CALLING ALL MODELS!

Basicforkidz is op zoek naar maar liefst 7 modellen, dus stop acuut waar je mee bezig bent en lees snel verder!

Amber de eigenaresse van het mooie en stoere kwaliteitsmerk f.k.a. Basicforboyz ontwerpt voortaan ook kleding voor meisjes, daarom is de merknaam omgezet naar Basicforkidz. Voor de nieuwe collectie is zij op zoek naar 7 modellen.

Ik weet nog precies hoe de vorige fotoshoot ging; Je kindje kwam binnen, werd super hartelijk ontvangen, coole outfit aan, haartjes in de plooi, even wachten op je beurt onder het genot van een lunch en shooten maar, met speelgoed en ballonnen erbij!

Ondertussen werd er van ieder model een leuk filmpje gemaakt. De wachtende mamma’s kletsten gezellig in de lounge hoek met relaxte muziek op de achtergrond en dat allemaal terwijl het professionele en lieve team alles gladjes in elkaar liet overlopen.

Wie, wat, waar, wanneer en waarom?

• Wie: jongens en meisjes in maat 92 t/m maat 110.
• Wat: een fotoshoot voor de nieuwe collectie door Vera van Oudheusden Photography
• Waar: buitenlocatie in Amsterdam.
• Wanneer: vrijdag 5 juli vanaf 13:00 uur òf vrijdag 12 juli vanaf 14:00 uur (dus 1 v.d. 2 dagen gaat het worden).
• Waarom: Need I say more?!

Je kunt je opgeven door te reageren in een reactie onder het bijbehorende bericht op onze Facebookpagina met de naam, kledingmaat en een foto van je kind.

Opgeven kan t/m woensdag 5 juni, een aantal dagen daarna krijgen de modellen die gekozen zijn bericht vanuit Basicforkidz. Uiteraard is er een vergoeding beschikbaar! Daarover word gecorrespondeerd met de uitgekozen modellen.

Oh en vergeet niet de website van Basicforkidz te checken, want daar is momenteel een geweldige sale gaande!

Heel veel succes!