***MODELLEN OPROEP IS GESLOTEN***

SUPER COOL NEWS ALERT!

Black Fashion Week komt naar Nederland! Èn ze zijn uiteraard op zoek naar modellen, dus lees snel verder!

De 1e editie van Black Fashion Week Holland vind plaats in 2019 te Rotterdam. Op deze speciale avond, met als thema “FAIRYTALE”, willen zij iets anders en iets unieks laten zien. De show word gehouden in het mooie Worldhotel Wings te Rotterdam airport.

15 geweldige designers showen dan hun prachtige collecties, gedragen door mooie modellen, die allemaal hun eigen unique stijl hebben. Deze fantastische show is voor iedereen die van mode houdt! Het motto van Black Fashion Week is “Be unique be you”! Zij willen graag een verandering maken in de modewereld en daar ben ik het helemaal mee eens! Gelukkig zien we ook steeds meer en meer diversiteit in de modellenwereld.

Zij zijn op zoek naar jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot 14 jaar oud. Heb jij een klein modelletje die graag in de spotlights staat of ken jij iemand die niet bang is om over de catwalk te lopen, neem dan snel contact op via: blackfashionweek@outlook.com

De show word gehouden op 26 Januari 2019, dus blok die maar vast in je agenda! De casting van de modellen zal rond Mei 2018 plaatsvinden. De exacte datum volgt nog, daar houd ik jullie van op de hoogte. De ticketsale van de show zal starten in Oktober 2018.

Dit is de link naar het evenement
Heel veel succes!