GET READY FOR THE LAUNCH!

Even iets anders dan kindermode, maar wel super cool en ook voor kids: De Rocky Rocket Armchair! Ik wist niet wat ik zag toen ik het ontdekte, is it a bird? is it a plane? Nee het is een raket waar je lekker in kunt kruipen! Dit wil toch ieder kind op zijn kamer?! Het bedrijf Circu heeft deze geweldige stoel ontworpen, ze zijn expert in de passie van kinderen, zoals bijvoorbeeld een Astronaut zijn.

Maar de raket is niet ontworpen om alleen maar mooi te wezen, hij is multifunctioneel! Je kunt er heerlijk in spelen, er zit een geluid -en licht installatie in gebouwd die je kunt bedienen vanaf een mobiele app. De 4 motoren zijn opbergvakken en in de treden van de trap kun je je schatten bewaren.

De raket is gemaakt van zeer goede kwaliteitsmaterialen zoals glasvezel, fluweel en hout en heeft afmetingen van 2 x 1.6 x 2,95 meter, dus een klein beetje aan de grote kant, maar wellicht maken ze ze in de toekomst ook in een kleiner formaat. Prijs op aanvraag.

Het bedrijf Circu produceert naast deze fantastische Rocky Raket Armchair nog veel meer mooie artikelen, die vind je hier

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren