JEAN PAUL GAULTIER L’ENFANT TERRIBLE

Soms, heel soms zou ik Drago een jurk aan willen trekken, dat doe ik niet maar toen ik deze pareltjes zag van Jean Paul Gaultier Junior wou ik het bijna doen.

Jean Paul Gaultier fashion’s enfant terrible, oh wat ben ik fan van zijn ontwerpen! De man van de puntborsten van Madonna, de man die rokken introduceerde voor mannen, de man die modellen met tatoeages en piercings de catwalk op stuurde, hij zorgde voor een ware revolutie in de mode!

Een genie en mijn grote voorbeeld toen ik mijn Mode-opleiding volgde, ik was door het dolle heen toen ik mijn eerste echte kledingstuk van hem had gekocht: een wit T-shirt met zijn naam erop in zilveren letters. Ik weet het nog goed, binnen 1 dag vies natuurlijk, maar dat kon me niet schelen IK HAD EEN JPG ORIGINAL! Later volgden uiteraard nog meer kledingstukken en zelfs kussens om mijn bank te sieren.

En nu? Nu moet ook Drago eraan geloven, geen mooie jurk als deze natuurlijk maar hele stoere andere ontwerpen. Ja de man met zijn iconische Breton Striped T-shirt, de enfant terrible ontwerpt geweldige kleding voor onze “enfants terribles”!

En het zou Jean Paul Gaultier niet zijn als hij het dan weer net even anders doet op zijn eigen unique manier. Geen truttige jurkjes maar juist een ontwerp met een korte voorkant en een lange achterkant, kleuren als rood en roze combineren of mijn favoriet de blauwe vis en roos print, modern gestyled met hele stoere Dr. Martens.

Welke jurk is jouw favoriet?
Je shopt ze bij Childresalon

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren