DE MODELLEN CLUB ♥ MÓI-KIDZ @ PLAYTIME PARIS

Weet je wat nou echt zo ONTZETTEND leuk is, bijna het leukste van een online magazine hebben: de beurzen en dan niet zomaar 1-tje, nee mijn 1e beurs bezoek was meteen hoppa naar Playtime Paris! 540 standhouders vol fantastische ontwerpen. Je komt echt ogen en tijd te kort en word bedolven onder allemaal mooie dingen!

Eèn van de merken die ik op de beurs gesproken heb, was het stoere merk Mói-Kids uit IJsland. Twee zeer cool geklede en hele vriendelijke dames stonden bij de stand (èèn van hen had zelfs spierballen waar ik jaloers op was), maar al voor ik met de dames in gesprek raakte stond ik te stuiteren bij het zien van de nieuwe collectie, zo gaaf!

Nadat ik uit gestuiterd was raakte ik in gesprek met de dames waarvan èèn van de dames genaamd Telma de Designer/Owner bleek te zijn. Dat vind ik echt èèn van de leukste momenten van de beurs, de Designer ontmoeten, het brein achter al dat moois! Ze was zo vriendelijk om me een foto te laten maken van 1 setje van de nieuwe collectie.

De zwarte top heeft een prachtige print van vleugels en het model is net even anders en daardoor heel apart, juist omdat het bol loopt in de taille i.p.v. ingenomen. Jááá en de zilveren faux leather legging is natuurlijk fantastisch, een stevige stof met een mooie glans en werkelijk overal bij te combineren.

Wat heb ik nog meer gezien? Hele mooie wat wijder uitlopende rokjes met een hele aparte tailleband, gave longsleeves met een ruche op de schouder en natuurlijk de bekende Baggy broeken die zo heerlijk zacht zijn in nieuwe prints! Verder mag ik jullie niet te veel verklappen, hopelijk kan ik jullie binnenkort meer laten zien van deze geweldige collectie!

De huidige collectie shop je hier

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren