MODELLEN GEZOCHT VOOR HELE LEUKE SCHOENTJES!

Sinds 1988 maakt Braqeez eigenwijze, vrolijke schoenen tegen een betaalbare prijs, deze filosofie is onveranderd gebleven. De goede prijs-kwaliteitsverhouding van Braqeez is tot op de dag van vandaag succesvol in Nederland, België, Duitsland en zelfs ver buiten deze grenzen!

Hun kwalitatief goede kinderschoenen kenmerken zich door het gebruik van de beste materialen en een uitstekende pasvorm. Om de kwetsbare kindervoet te ondersteunen wordt er veel aandacht besteed aan de leesten, deze zorgen voor het optimale loopcomfort. Iedere Braqeez schoen is voorzien van slijtvaste rubberzolen, zachte leren voeringen, flitsende materialen, doorgroeiruimte en uitneembare binnenzolen.

Braqeez kinderschoenen zijn trendy én verantwoord!

Heb jij schoenmaat 27 of 31 en zou jij het nieuwe model willen worden van Braqeez? Stuur dan jouw gegevens en een paar recente foto’s naar info@braqeez.com. Wat willen ze van je weten? Naam, schoenmaat, kledingmaat en lengte. Alleen op inzendingen via e-mail wordt gereageerd en de geselecteerde modellen ontvangen persoonlijk bericht.

De fotoshoot vind plaats in Tilburg op dinsdag 1 Mei van 14:00 tot 17:00 uur.

Fingers crossed!

BewarenBewaren