CYBEX BY MARCEL WANDERS “THE PARENTS COLLECTION”

Ik was op de site van het merk Cybex aan het surfen voor een veilige en mooie autostoel, loopt er ineens een varkentje over mijn beeldscherm heen, ik denk wat is dit?? Dus ik klik verder en ik kom bij hele aparte kindermeubelen uit. Wat had ik nou ontdekt: Maritn Pos van het merk Cybex en Marcel Wanders van het merk Moooi zijn een samenwerking gestart. Wat kunnen die prachtige “kindjes” maken!

Ze hebben de collectie “The Parents Collection” genoemd, de collectie is geavanceerd en tegelijkertijd speels. Het design is heel kenmerkend en je ziet echt de handtekening van Marcel Wanders erin terug, met daarnaast de functionaliteit en veiligheid zoals ik gewend ben van het merk Cybex. Ze hebben Marcel Wanders’ iconische “Monster Chair” als uitgangspunt gebruikt en zo is deze collectie gevormd.

De collectie bestaat uit een hoge eetkamerstoel, een rocker, een bouncer, handpoppen die eruit zien als lieve monstertjes en dus het varkentje wat ik over mijn beeldscherm zag lopen. De laatste is, naast dat het er supercute uitziet, ook zeer handig als opberger. Alle artikelen hebben speciale namen gekregen zoals Space Pilot, Hippie Wrestler, maar onze favoriet is natuurlijk de Love Guru!

De collectie is geschikt voor kinderen van 0 t/m ongeveer 3 jaar en de prijzen variëren van 39,95 tot 499,95 euro.

Je shopt de prachtige collectie hier