WIN EEN FOTOSHOOT VAN JOAN REIJMER!

Niemand minder dan de zeer getalenteerde fotograaf Joan Reijmer geeft een geheel verzorgde fotoshoot voor 1 persoon weg!

Joan is al jaren fotograaf en moeder van een prachtige en zeer fotogenieke tweeling, die zelfs in de Italiaanse Vogue gepubliceerd worden! Haar creativiteit kan zij kwijt in haar werk en haar passie is het vastleggen van gezichten puur en rauw. Het meeste van haar werk is zwart/wit, deze manier van fotograferen spreekt haar erg aan en Joan is van mening dat ze hierdoor het beste het verhaal achter de foto kan overbrengen.

Haar stijl is vol expressie en emotie. De portretten die Joan maakt zijn tijdloos, sprekend, vaak dromerig en soms zelfs een boze blik, het verhaal op je gezicht. Het geheim zit voor haar in de emotionele inhoud van een foto, een foto die leidt naar een gevoel. Juist dit vind ik zo mooi aan haar stijl, ze laat zien wie jij bent en uiteraard ook het vele gebruik van zwart waar ik zo gek op ben!

Wat kun jij winnen? Een geheel verzorgde fotoshoot voor 1 persoon, je ontvangt 5 digitale bestanden. Wat moet je hiervoor doen? 2 simpele dingen, like haar Facebookpagina (die vind je hier) en reageer onder het bericht op haar tijdlijn waar de actie in staat en dat is alles! De fotoshoot zal plaatsvinden op zaterdag 11 mei en de winnaar wordt eind februari bekendgemaakt.

Spannend, snel meedoen dus!