WIN EEN TICKET VOOR THE KIDS MODEL CONVENTION!

In samenwerking met The Kids Model Convention mag De Modellen Club 1 entree ticket weggeven met een waarde van maar liefst € 75,- Lees snel verder!

Word jouw kind ontdekt op The Kids Model Convention en hèt nieuwe topmodel? 

Al meer dan 12 jaar is The Model Convention de meest efficiënte en effectieve manier om te starten als model. Heel goed nieuws want dit jaar zijn ook kinderen vanaf 3 t/m 12 jaar welkom op The Kids Model Convention! Deze vindt plaats op zondag 1 maart 2020 op de Huishoudsbeurs in de RAI in Amsterdam.

Is jouw kind tussen de 3 en 12 jaar en heeft hij/zij altijd al model willen worden, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Dan is dit je kans! Op de The Kids Model Convention zijn dit jaar een aantal betrouwbare Nederlandse top-modellenbureau’s aanwezig, die gespecialiseerd zijn in kindermodellen en jij en jouw kind kunnen ze ontmoeten! 

Jouw kind mag zich presenteren op de catwalk en twee foto’s laten zien. Als de agenten in jouw kind geïnteresseerd zijn, krijg je een zogeheten ‘callback’. De modellenscouts zijn op zoek naar NIEUWE GEZICHTEN. Nog dezelfde dag krijg je een antwoord op de vraag: “heeft mijn kind het in zich om model te worden?!”. De modellenscouts die komen zijn betrouwbaar en werken op het hoogste niveau.

Jij kunt kans maken op 1 GRATIS ENTREE TICKET voor The Kids Model Convention ter waarde van € 75,-.

Dit ticket houd in:

 1 x deelname aan The Model Convention

 1 x toegang begeleider

 1 x catwalkworkshop 

 Hoe kun jij dit winnen?

  • Like de Facebookpagina en het Instagram account van The Model Convention.
  • Like de Facebookpagina en het Instagram account van De Modellen Club. 
  • Plaats in een reactie onder het betreffende bericht op het Facebookpagina en het Instagram account van De Modellen Club de voor -en achternaam en leeftijd van je kindje.

That’s it!  De winnaar word vrijdag 28 februari bekend gemaakt. 

************************************************************************

Kun jij niet wachten op de uitslag en wil jij zeker zijn van een entree ticket voor The Kids Model Convention? Koop deze dan snel, want ze zijn maar in een beperkte oplage verkrijgbaar en op is op! Hier koop je je ticket.

Wil jij nog meer weten over The Kids Model Convention en waarom je daar eigenlijk gewoon bij moet zijn? Lees dan nog even verder:

MODEL SEARCH:

  • GEEN ERVARING NODIG
  • GEEN PORTFOLIO NODIG, slechts 2 eenvoudige foto’s!
  • GEEN WEDSTRIJD

HUISHOUDBEURS 2020

Zoals ieder jaar staat TMC ook dit jaar (22 t/m 29 februari 2020) weer op de Huishoudbeurs om te scouten. Breng een bezoek aan hun stand als je vragen hebt. Op de laatste dag van de Huishoudbeurs (zondag 1 maart 2020) is The Kids Model Convention. Jouw kind heeft dan de mogelijkheid om zichzelf te presenteren aan een aantal betrouwbare bureaus die gespecialiseerd zijn in kindermodellen. Zo maak je de grootste kans om een bureau te vinden dat geïnteresseerd in jouw kind is en (belangrijker nog) perfect bij jouw kind past. Schrijf je ook in voor hun nieuwsbrief  en volg hen op Instagram en/of Facebook dan blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

BINNEN EEN DAG HET BESTE BUREAU

Veel mensen investeren eerst geld in een portfolio en proberen een modellenbureau te krijgen door foto’s naar ze op te sturen. Maar welke modellenbureaus zijn betrouwbaar en welke foto’s moet je wel of juist niet sturen? Sommige foto’s zijn heel mooi voor thuis aan de muur, maar totaal niet geschikt om een modellenbureau te overtuigen je uit te nodigen voor een persoonlijke ontmoeting. De bureaus zijn ook allemaal erg verschillend waardoor ze andere types modellen zoeken. Welk bureau is nou juist geschikt voor jouw kind? Het is voor een leek bijna onmogelijk om dit allemaal te weten. Op TMC komen alle beslissing makers naar jou toe en krijg je direct te horen of ze in jouw kind geïnteresseerd zijn. Al meer dan 12 jaar is TMC de meest efficiënte en effectieve manier om te starten. 

INCLUSIEF GRATIS CATWALK-WORKSHOP MARIANA VERKERK!

Om jouw kind zichzelf goed voorbereid aan de scouts te presenteren geeft The Model Convention de mogelijkheid om gratis een catwalk-workshop van Mariana Verkerk te volgen. In de week voorafgaand aan TMC heb je elke dag deze mogelijkheid. Kijk via deze link wanneer het jou het beste uitkomt en mail naar info@themodelconvention.com wanneer je wilt komen. Let op, de entree en deelname is gratis voor jouw kind, maar als je iemand mee wilt nemen voor de catwalk workshop heeft hij/zij een entreebewijs voor de Huishoudbeurs nodig.

The Model Convention is een initiatief van Mariana Verkerk, o.a. bekend van Expeditie Robinson en als catwalk-coach en jurylid van Holland’s Next Topmodel. Mauritz Briët is Global Consultant van ‘The Voice’ en Uitvoerend Producent van de eerste 3 series van Hollands Next Topmodel. Mariana Verkerk en Mauritz Briët zijn beiden voormalig model en hebben veel ervaring en een enorm netwerk in de modellenwereld. Zij kunnen je helpen model te worden in slechts één dag! 
Binnenkort heb je weer de kans om te weten hoe de scouts over jouw kind denken, er is maar één manier het snelst en het efficiënts om erachter te komen: TMC.

Wil jij weten hoe de dag van The Kids Model Convention op zondag 1 maart 2020 er precies uitziet? Kijk dan hier Kijk dan hier verder  op de website van The Model Convention.

Have fun!