FRITUUR BAMBI

Dit keer geen Modellen oproep, maar juist iets wat er heel close mee te maken heeft, want Modellen showen Mode.
1 van mijn favoriete Modeontwerpsters is Caroline Bosmans. Jullie zien nu een primeur, want de foto’s van de nieuwe collectie zijn pas een krap uur uitgegeven door “The master Caroline herself”!

Voor wie haar nog niet kent:
Caroline Bosmans is een Designer uit België en moeder van 4 kinderen, in 2013 is ze afgestudeerd aan de Mode afdeling van de SASK te Sint-Niklaas, waarna ze meteen haar eigen label startte en met succes!

Ik ben gek op België, het ligt hier 15 minuten vandaan, de mensen hebben goede humor en heerlijke frieten (patat). Caroline gooit geen friet in de frituur, nee die gooit gewoon Bambi in de frituur, amai! “Frituur Bambi” is dan ook de naam van haar nieuwste collectie, dat schattige beestje? Ja die!

Caroline haar collecties zijn tijdloos, unisex en AvantGarde, maar toch draagbaar. De collecties hebben een dosis humor en een duidelijke boodschap naar de wereld toe. De collectie S/S 2018 heeft weer de kenmerkende rokjes, petten en aparte prints, dit keer dus met Bambi erop. Er worden prachtige stoffen gebruikt voor de blouses en jurken in een rose en groen pasteltint, met een lichte glitter in de stof verwerkt, werkelijk prachtig! Ook zijn er veel kledingstukken in dames maten verkrijgbaar en uiteraard zit er deze collectie weer een opvallend jasje bij.Dit keer een jasje in Bambi vacht-print, dus opletten met oversteken in het donker!

Het totaal plaatje klopt helemaal, tot aan de fotoshoots toe, gemaakt door Fotografe Shari Ruzzi, is alles perfect afgewerkt. Het Model heet Charlie, zij is de dochter van Caroline.

De collectie word officieel gelanceerd op 2 Februari 2018!
Je shopt de collectie op: Caroline Bosmans

BewarenBewaren