DE ICONISCHE ONTWERPEN VAN THE TINY UNIVERSE

Sommige ontwerpen zijn zo geslaagd en mooi dat het Iconen worden in een collectie, zo ook met deze ontwerpen van een merk met een wel heel bijzondere naam: The Tiny Universe. Op Playtime Paris stond ik een vreugdedansje te doen toen ik het Veren-jurkje zag en meteen kwam Henrik van The Tiny Universe me alles over de collectie vertellen.

Naast het Veren-jurkje (zowel in zwart als wit verkrijgbaar en gewoon wasbaar op 40 graden) zijn ook het Parel-jurkje, de Tuxedo en bijpassende broek met glimmende bies aan de zijkant echte Iconen uit de collectie. Met o.a. de Tuxedo zijn ze echt beroemd geworden, helaas is dit ontwerp veel gekopieerd, maar tegenwoordig onderscheid het ontwerp van The Tiny Universe zich door de perfecte uitvoering, kijk maar eens hoe gedetailleerd en mooi dit pakje is!

The Tiny Universe heeft haar collectie nu flink uitgebreid, naast kleding ontwerpen ze tegenwoordig ook hele mooie multifunctionele tassen, flitsende regenbeschermers voor je kinderwagen, super zachte baby dekentjes, speenkoorden en haaraccessoires perfect als babygift en zwemkleding die bijna te mooi is om in te zwemmen. Maar daarover binnenkort meer, dus stay tuned!

Nu eerst de Iconen uit de collectie, je shopt ze hier

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren