IT’S A BO(Y)SMANS!!

Caroline Bosmans heeft er weer een “kindje” bij AND IT’S A BOY, of beter gezegd BO(Y)SMANS, want dat is de zeer originele naam van haar nieuwe kledingmerk voor jongens.

Caroline heeft 4 kinderen in levenden lijve, 1 kledingmerk genaamd Caroline Bosmans, wat al jaren een begrip is in de high fashion scene èn dan nu een high end streetwear label speciaal voor jongens!

Na maanden wachten is het kledingmerk eindelijk daar en het is FANTASTISCH! De collectie heeft geweldige prints die we ook van haar andere kledingmerk gewend zijn, waaronder uiteraard dierenprints. De ontwerpen bestaan uit comfortabele fits en heerlijke stoffen, zoals een corduroy groter dan ik ooit in mijn leven heb gezien. Mijn favoriet uit deze collectie is de complete outfit met de super gedetailleerde drakenprint, magnifique!

Enfin, weer een geweldige aanwinst voor de jongens fashion scene, want ik hoor toch vaak ouders die moeite hebben om coole unique kleding voor hun boys te vinden. Bo(y)smans mag dan officieel een kledingmerk voor jongens zijn, het kan ook zeker gedragen worden door meisjes, zoals haar kledingmerk genaamd Caroline Bosmans ook aan jongens wordt verkocht.

De collectie is vanaf vrijdag 9 augustus te koop, nog 9 dagen wachten en gelukkig geen 9 maanden. Have fun shopping!!

Bo(y)smans, Instagram @boysmansbelgium

Bo(y)mans Facebook Boysmans

Foto’s door Studio Dada, Instagram @fuckstudiodada

Productie en modellen door Bounce Rocks, Instagram @bouncerocks