NIEUW MERK ONTDEKT ♥ PETIT PLI

Dit kan wel eens DE uitvinding van 2017 worden: Petit Pli!

Sommige kleertjes zijn zo ontzettend leuk, dat zodra ze te klein zijn geworden je er gewoon nog 1 koopt in een grotere maat, herkenbaar? Ik heb dat echt al een paar keer gedaan met blousejes van Wolf + Rita en de tijger collectie van Popupshop. Ryan Mario Yasin heeft daar iets op bedacht en het ziet er ook nog eens super leuk en apart uit!

Ryan is de Founder van het merk Petit Pli, hij had een leuke outfit voor zijn kleine neefje Viggo gekocht, maar toen hij het eindelijk vanuit London naar Denemarken had gebracht was het helaas al te klein geworden. Ryan is Luchtvaartkundig Ingenieur gespecialiseerd in inzetbare structuren en is met een oplossing gekomen: Petit Pli. Volg je me nog? Ryan heeft een stof ontworpen die meegroeit met je kind, fantastisch toch, gat in de markt!

Wat ik heel mooi vind aan zijn uitvinding is dat, naast dat het je natuurlijk geld scheelt en je niet iedere keer nieuwe kleding hoeft te kopen, het ook veel beter is voor de natuur waarin jouw kindje opgroeit. Petit Pli kleding is gemaakt van technische materialen die water en wind-proof zijn, ademend, super licht van gewicht en enorm rekbaar, want kinderen zijn soms net elastiekjes in hun bewegingen. Hoe vinden jullie de kleding eruit zien?Super cute toch!

Kinderen groeien in hun de 1e 2 jaar van hun leven ongeveer 7 kledingmaten, reken maar uit hoeveel leuke kledingsetjes dat zijn en van Petit Pli heb je dus maar 1 setje nodig, want de stof rekt gewoon mee. Doordat het rekbaar is kun je het ook heel makkelijk opvouwen tot een klein pakketje (zakje bijgeleverd). Als ik jou nu nog niet overtuigd heb dat jij dit ook voor jouw kindje wilt, heb ik nog een laatste troef: je hoeft het niet te strijken, et voilà!

Petit Pli zit nog in de startfase, zodra het te koop is laat ik het jullie weten!

BewarenBewaren

BewarenBewaren