PHENOMENAL FACE TO FOLLOW

Ja, je leest het goed … de rubriek FACE TO FOLLOW is terug van weggeweest en ik begin meteen met een fenomenaal gezicht! Déjah Marshall de jongen met 1 van de 7 schoonheden of zijn het er meer? Toen ik hem voor het eerst zag vielen zijn prachtige ogen meteen op, licht groen van kleur en mooi van vorm. Ze zijn doordringend, maar stralen ook rust uit. Dit samen met zijn geweldige mond, olijfkleurige huid en fantastische haar is Déjah een gezicht dat je maar 1 x hoeft te zien en nooit meer vergeet! Déjah is uiteraard te boeken via de Boutique Agency van De Modellen Club.

Het fenomenale gezicht van Déjah wordt weleens vergeleken met de volgende bekende mensen (see for yourself):
Jeremy Meeks (Instagram), Gary Dourdan (Instagram), Michael Ealy (Instagram).

Déjah wordt meer en meer opgemerkt door fotografen en mode merken, nog even en je ziet hem overal verschijnen. Heb jij altijd al willen weten hoe het leven van een beginnend model is? Lees dan het volgende interessante interview dat ik had met Déjah en zijn moeder Neumine.

Interview De Modellen Club door Joice:

Hoe ben je model geworden?
Déjah: Ik werd toen ik een stuk jonger was op straat ontdekt, ik heb in die tijd wat fotoshoots gedaan, maar vond het niet zo leuk en mijn moeder vond mij toen eigenlijk ook nog te jong. Een aantal jaren later kwam ik thuis met mijn schoolfoto. Mijn moeder stuurt de schoolfoto’s van mij en mijn broer altijd door naar de hele familie en toen ze die foto zagen zeiden ze: je moet hier wat mee doen!
Neumine: Daarna heb ik hem voor een wedstrijd opgegeven waar hij de 2e prijs won, de prijs was een gratis fotoshoot. Op de dag van de fotoshoot was hij de hele dag bezig en hij vond het geweldig. De fotoshoot die 3 uur duurde leken maar 30 minuten te duren zei hij en toen wist hij het… ik wil model worden!

Hoe ziet jouw dag eruit als model?
Neumine: Hij gaat vroeg naar bed, staat vroeg op, ontbijt goed en dan gaan we naar de locatie. We zorgen ervoor dat we minimaal 15 minuten van tevoren aanwezig zijn.
Déjah: Er wordt gekeken naar welke outfits ik het beste kan aantrekken. Soms ga ik in de make-up en mijn haar wordt altijd door mijn vaste kapster Naily gedaan en bij uitzondering door mijn moeder. Op de locatie krijg je te horen wat er van je verwacht wordt en ik doe mijn ding. Als er ook andere kinderen aanwezig zijn, dan maak ik daar meestal lol mee tussen de shoots door.

Wat doe jij om een goed model te zijn?
Déjah: Ik oefen veel voor de spiegel, mijn blikken, voorheen ging ik naar catwalk training en nu oefen ik mijn loopje voornamelijk thuis of spontaan op het station of zo. Ik kijk ook veel naar wat andere modellen doen en ik volg bepaalde modellen programma’s op T.V..

Wat was je leukste modellenervaring?
Déjah: Dat vind ik wel moeilijk om te zeggen, het is elke keer weer heel anders, dat vind ik heel leuk aan het modellenwerk. Ik vond het bv. heel erg leuk om voor Coolcat model te staan. Het was een hele leuke sfeer met leuke gezellige kinderen. Ook vind ik clipshoots  heel leuk om te doen, je ziet mij in de nieuwste clip van Aloe Blacc ft. Rudenko en op de achtergrond van Jonna Fraser in Come Thru Ik heb eigenlijk altijd heel veel plezier en ik heb tot nu toe nog nooit iets stoms meegemaakt.

Is dit je droombaan?
Déjah: Op dit moment zit ik nog op school, ik doe Havo/ VWO en ik wil graag verder studeren om ook dierenarts te worden, zodat ik straks zelf alle dieren kan verzorgen die bij mijn animal resque farm terrecht komen. Als ik met mijn bekendheid en verdienste als model alle dieren kan redden, dan weet ik, ik heb mijn droombaan gevonden.

Waar haal je je inspiratie vandaan?
Neumine: van mij!
Déjah: ja dat klopt, van mijn moeder, mijn moeder houdt van alles dat fashion is … en nee zij leeft niet haar droom na via mij, ze heeft juist veel voor mij over en zij, mijn familie en mijn beste vriend steunen mij enorm. Mijn moeder heeft een goed gevoel voor style en zij laat mij zien wat de wereld te bieden heeft. En natuurlijk Youtube & Social Media.

Hoe zie jij jezelf over 10 jaar?
Hopelijk op een billboard op NY Timesquare en lopen voor grote mode merken zoals Prada en Gucci.
Ook heb ik dan een animal resque farm.

Ik weet zeker dat het Déjah lukt om een topmodel te worden en dat zelfs al eerder dan over 10 jaar!
Je volgt Déjah via zijn Instagram account.
Je kunt Déjah boeken door een email te sturen naar: joice@demodellenclub.nl
Zijn overige gegevens zijn: geboortedatum 08-02-2007, kledingmaat 146-152, schoenmaat 38.

Onderstaand een aantal prachtige foto’s van Déjah, gemaakt door de volgende fotografen, in volgorde van boven naar beneden: Neumine Marshall, Ruijun Luong, Frederique Vlamings, Shanna Marcus, Monique Roodenburg.